Descarcă notebook-ul | |
Descarcă handbook-ul |
Activitatile proiectului vor completa lipsa de educare si informare legate de problematica globala a deseurilor alimentare si vor spori gradul de constientizare a interdependentei globale si a problemelor de mediu cu impact asupra dezvoltarii sociale. De asemenea activitatile proiectului vor promova abilitatile de modificare a consumului de alimente si vor reduce saracia la nivel global. Mai mult de 2 milioane de Cetateni la nivelul U.E. vor cunoaste si vor aplica aptitudinile dobandite in cadrul acsetui Proiect cu privire la consumul durabil, intelegand ca un consum de alimente mai bine gestionat poate deschide posibilitati de consum pentru alte categorii de persoane.
Grupul tinta al proiectului : 2.000.000 membrii de gospodarie, 3.000 de profesioniti in domeniul educatiei, 1.000 de reprezentanti ai ONG-urilor si lideri de opinie.
Intelegea asupra impactului global datorat deseurilor alimentare, va conduce la reducerea risipei alimentare care va avea un impact direct pentru reducerea problemelor de mediu cat si reducerea costurilor din gospodarii.
InfoCons – Organizatie Europeana pentru Protectia Consumatorului si Promovarea Programelor si Strategiilor membra cu drepturi depline in Organizatia Mondiala Consumers International , membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori , avand Secretariatul General in Bucuresti, Bd. Marasesti, nr. 127-129, sector 4, tel: 021/319.32.66; fax: 031/101.25.15, mail : secretariat@infocons.ro